Salut sunt Alexutzuuu
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi •
Salut sunt Alexutzuuu
salut sunt Alexutzuuu ma pricep foarte bine la counter strike si ceva la metin2 nu cred ca voi posta vreun tutorial pe aici de cs dar oricum am venit..
Alexutzuuu- Mesaje : 4
Puncte : 4
Reputatie : 0
Data de inscriere : 03/06/2010
Re: Salut sunt Alexutzuuu
Bun venit ..Daca ei fi activ si vei aduce oameni pac primesti adminAlexutzuuu a scris:salut sunt Alexutzuuu ma pricep foarte bine la counter strike si ceva la metin2 nu cred ca voi posta vreun tutorial pe aici de cs dar oricum am venit..
mariBoss- Mesaje : 36
Puncte : 2147483647
Reputatie : 1
Data de inscriere : 01/06/2010
Varsta : 22
Localizare : bucuresti
Nu ms numi trebuie admin sau cel putin asa cred nush o sa vad poate va impartasesc si voua niste secrete le csmariBoss a scris:Bun venit ..Daca ei fi activ si vei aduce oameni pac primesti adminAlexutzuuu a scris:salut sunt Alexutzuuu ma pricep foarte bine la counter strike si ceva la metin2 nu cred ca voi posta vreun tutorial pe aici de cs dar oricum am venit..
Alexutzuuu- Mesaje : 4
Puncte : 4
Reputatie : 0
Data de inscriere : 03/06/2010
MultumimAlexutzuuu a scris:Nu ms numi trebuie admin sau cel putin asa cred nush o sa vad poate va impartasesc si voua niste secrete le csmariBoss a scris:Bun venit ..Daca ei fi activ si vei aduce oameni pac primesti adminAlexutzuuu a scris:salut sunt Alexutzuuu ma pricep foarte bine la counter strike si ceva la metin2 nu cred ca voi posta vreun tutorial pe aici de cs dar oricum am venit..
mariBoss- Mesaje : 36
Puncte : 2147483647
Reputatie : 1
Data de inscriere : 01/06/2010
Varsta : 22
Localizare : bucuresti
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum